Schietcentrum

Welkom op onze website

Welkom op de website van Schietcentrum Pannerden. Je vindt er alle informatie over ons Schietcentrum en de Activiteiten die we in samenwerking met de “Werkgroep Dynamische Activiteiten” organiseren.

Hou de website in de gaten!

Rene & Carlijn Bakker

Eigenaren, Schietcentrum Pannerden

Techniek

Op schutters goed te faciliteren is het van belang de banen op verschillende manieren zo optimaal mogelijk te maken. Goede verlichting, luchtverbetering, geluiddemping en natuurlijk een prettige sfeer.

Activiteiten

Naast dat we het Schietcentrum moderniseren, maken we ook een start met het organiseren van trainingssessies en uiteindelijk ook wedstrijden op verenigingsniveau maar zijn er ook ambities om KNSA wedstrijden te kunnen organiseren.

We hopen daarom ook op veel enthousiaste schutters die graag deelnemen aan deze activiteiten. Daarnaast wordt ook bekeken of een jaarlijks evenement kan worden opgestart met de 11 verenigingen die bij ons hun onderkomen hebben. De gedachte is verenigingskampioenschap te organiseren en ter afsluiting hapje en drankje.
Hierover wellicht binnenkort meer.

Geschiedenis

Ons Schietcentrum kent een lange geschiedenis. Soms met de up’s en down’s die historie schrijven. Maar altijd met de blik op “Vooruit”.

Hoe het Schietcentrum is onstaan kun je lezen op een speciale pagina op onze site.