Schietcentrum

Activiteiten

Het Schietcentrum Pannerden organiseert door het jaar diverse activiteiten.
Op deze pagina treft je ons overzicht voor het gehele jaar.

Deze activiteiten zijn o.a. trainingen of wedstrijden voor KNSA disciplines die in onze accommodatie gegeven kunnen worden.

Training Service Pistol

Met regelmaat worden er in het schietcentrum trainingen voor de KNSA discipline Service Pistol gehouden. Onder leiding van ervaren trainer worden de deelnemers begeleid tot ervaren deelnemers en leert men de kneepjes van deze wedstrijd discipline.

Komende trainingen 2022

Service Pistol training op 24 september gaat niet door en zal op een nieuwe datum worden ingepland.

Informatie over

Europees
Praktijk
Parcourse

De kennismakingstraining op 27 augustus
is zeer succesvol geweest en heeft vele deelnemers enthousiast gemaakt.

APS-DSR demo

APS - DSR

Momenteel is het Schietcentrum in oveleg met APS (Association for Practical Shooting) om te orienteren of DSR georganiseerd kan worden in ons schietcentrum. Hiervoor zijn deelnemers nodig.

Wil je dit ook?
Vul de enquete in.
WE ZOEKEN NOG DEELNEMERS met geschikt wapen.

Bron foto: www.APS.DSR.nl

Werkgroep
Dynamische Activiteiten

De activiteiten binnen het schietcentrum worden door de werkgroep Dynamische Activiteiten in samenwerking met het schietcentrum bedacht en georganiseerd.

Deze werkgroep bestaat uit leden vanuit de aangesloten verenigingen die gebruik maken van het Schietcentrum. Hierdoor ontstaat tevens een mooie samenwerking tussen de verenigingen.

Het doel is om iedere maand een training en wedstrijd te organiseren in het Schietcentrum Pannerden. Daarnaast zijn er nog ideeen om vereniging breed, een jaarijks event te starten.